menu buttonmenu button
עוף בתנור במשרה של מיץ תפוזים

עוף בתנור עם תפוחי אדמה במשרה תפוזים ותבלינים

מגש של עונג ביתי, חמים ומנחם עם עוף רך ברוטב מיץ תפוזים קלאסי עסיסי. אורז לבן, פירה או קוסקוס - ואתם מסודרים.

רות אוליברסירים משביעים

זמן הכנה עד שעה
כמות 6-8 מנות

מצרכים:

8 חלקי עוף (ירכיים או שוקיים)

10 תפוחי אדמה בינונים קלופים וחצויים לאורכם

למשרה:

1 כוס מיץ סחוט תפוזים קלאסי פריגת

1 כף פפריקה

1 כפית זרעי כוסברה טחון

1/4 כוס סויה

1/3 כוס שמן זית

1/4 כוס סילאן

4 שיני שום קצוצות

3 גבעולי טימין

מלח

פלפל שחור גרוס

  • 1.
    נחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 2.
    נערבב את חומרי המשרה בקערה גדולה.
    נוסף את חלקי העוף ותפוחי האדמה, נערבב היטב.
  • 3.
    נעביר לתבנית מלבנית מתאימה לתנור, נכסה בניר כסף ונאפה 35 דקות.
    נסיר את ניר הכסף ובעזרת כף נרטיב בנוזלים את העוף ותפוחי האדמה.
  • 4.
    נמשיך לאפות עוד כ- 35 דקות או עד שהעוף ותפוחי האדמה מבושלים ו”שזופים”. נגיש חם.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו