menu buttonmenu button

מיוחד לשבועות: מרק מנגו ועיגולי גבינת עיזים מקורמלים

רות אוליברסלטים ותוספות

זמן הכנה עד 30 דקות
כמות 8-10 מנות

מצרכים:

30 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית שבבי צ’ילי חריף (או יותר לפי הטעם)
1 כפית ג’ינג’ר מגורר על פומפייה
1/2 מכל משקה מנגו מרוכז קפוא של פריגת
480 מ”ל (2 כוסות) 100% מיץ תפוזים טבעי של פריגת
מלח לפי הטעם
25 גרם (2 כפיות גדושות) קורנפלור
240 מ”ל (1 כוס) חלב קוקוס (או שמנת מתוקה)

להגשה

עיגולי גבינת עיזים בעובי 1/2 ס”מ
מעט סוכר

לאופציה טבעונית

רצועות דקות של מנגו (או רצועות מלפפון דקות)
עלי כוסברה
מעט שמן צ’ילי חריף

  • 1.
    בסיר בגודל בינוני נמיס חמאה, נוסיף שום, צ’ילי, ג’ינג’ר, ונטגן דקה תוך כדי ערבוב.
    נוסיף את משקה המנגו המרוכז, מיץ תפוזים ומלח ונמשיך לבשל על אש בינונית.
  • 2.
    בקערה קטנה נערבב חלב קוקוס עם קורנפלור, נוסיף לסיר ונבשל תוך כדי ערבוב על אש בינונית עד רתיחה מלאה והסמכה.
  • 3.
    כשהתערובת מסמיכה מעט נוריד מהאש ונצנן היטב. (התערובת סמיכה מדי? נוסיף מעט מיץ תפוזים עד לדילול ללא בישול).
  • 4.
    ניצוק את התערובת לקערות מרק יפות, נקשט ברצועות מנגו או מלפפון, נעטר בעלי כוסברה ונזליף מעט שמן צ’ילי.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר/ת קבלת חומרים פרסומיים מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ("הקבוצה"). ידוע לי כי פרטיי יישמרו במאגר המידע של הקבוצה בהתאם למדיניות הפרטיות וכי בכל עת אוכל להפסיק לקבל חומרים פרסומיים באמצעות פניה בכתב לחברה. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו