menu buttonmenu button

הכי כיף בקיץ: מרק מנגו ועיגולי גבינת עיזים מקורמלים

כשיש חשק למרק, אבל אין כוח לחכות: קבלו מרק קר ומענג, עם טעם של מנגו מודגש. שילוב טעמים מרתק בין משקה מנגו מרוכז לגבינת עיזים, יוצר מנת פתיחה נהדרת, קלה להכנה ואידיאלית לאירוח.

רות אוליברסלטים ותוספות

זמן הכנה עד 30 דקות
כמות 8-10 מנות

מצרכים:

30 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית שבבי צ’ילי חריף (או יותר לפי הטעם)
1 כפית ג’ינג’ר מגורר על פומפייה
1/2 מכל משקה מנגו מרוכז קפוא של פריגת
480 מ”ל (2 כוסות) 100% מיץ תפוזים טבעי של פריגת
מלח לפי הטעם
25 גרם (2 כפיות גדושות) קורנפלור
240 מ”ל (1 כוס) חלב קוקוס (או שמנת מתוקה)

להגשה

עיגולי גבינת עיזים בעובי 1/2 ס”מ
מעט סוכר

לאופציה טבעונית

רצועות דקות של מנגו (או רצועות מלפפון דקות)
עלי כוסברה
מעט שמן צ’ילי חריף

  • 1.
    בסיר בגודל בינוני נמיס חמאה, נוסיף שום, צ’ילי, ג’ינג’ר, ונטגן דקה תוך כדי ערבוב.
    נוסיף את משקה המנגו המרוכז, מיץ תפוזים ומלח ונמשיך לבשל על אש בינונית.
  • 2.
    בקערה קטנה נערבב חלב קוקוס עם קורנפלור, נוסיף לסיר ונבשל תוך כדי ערבוב על אש בינונית עד רתיחה מלאה והסמכה.
  • 3.
    כשהתערובת מסמיכה מעט נוריד מהאש ונצנן היטב. (התערובת סמיכה מדי? נוסיף מעט מיץ תפוזים עד לדילול ללא בישול).
  • 4.
    ניצוק את התערובת לקערות מרק יפות, נקשט ברצועות מנגו או מלפפון, נעטר בעלי כוסברה ונזליף מעט שמן צ’ילי.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו