menu buttonmenu button

גלידת “שמנת” טריקולור בטעמי אפרסק, מנגו ופירות יער

מי אמר שכדי ליהנות מגלידה ביתית, צריך מכונה מסובכת?

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץקינוחים מושחתים

זמן הכנה 60 דקות
כמות 3 מנות

מצרכים:

500 מ”ל (שני מכלים) שמנת מתוקה להקצפה

400 גרם (פחית) חלב מרוכז ממותק

1/2 מכל משקה מרוכז קפוא בטעם לבחירה (אפרסק, מנגו או פירות יער)

 

להגשה:

מזרק שוקולד

  • 1.
    נקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה אך לא נוקשה.
  • 2.
    נקפל פנימה את החלב המרוכז עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3.
    נקפל פנימה גם את תכולת המשקה מרוכז קפוא של פריגת, ונוודא שהוא נטמע היטב בתערובת.
  • 4.
    נעביר לקופסה אטומה ונשמור במקפיא למשך הלילה.
  • 5.
    כדי להכין גרסת טריקולור לגלידה, נכין את המתכון 3 פעמים, ובכל פעם נשתמש בטעם אחר של משקה מרוכז קפוא של פריגת.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו