menu buttonmenu button
עוגת גבינה בציפוי פסיפלורה

הכוכבת של שבועות: עוגת גבינה טרופית בזיגוג פסיפלורה

רות אוליברקינוחים מושחתים

זמן עבודה עד שעתיים
זמן הכנה עד שעה
כמות תבנית עגולה

מצרכים:

לתחתית
150 גרם עוגיות לוטוס מרוסקות
50 גרם חמאה רכה
1 כף ממרח לוטוס

למלית

180 מ”ל (3/4 כוס) משקה קל EXTRA  טרופי
14 גרם ג’לטין
1 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 שמנת מתוקה

לציפוי

240 מ”ל (כוס) משקה קל  EXTRA טרופי
אופציונאלי – מחית מתוכן של פסיפלורה אחת
100 גרם (1/2 כוס ) סוכר
15 גרם ג’לטין

  • 1.
    נטחן עוגיות וחמאה לתערובת פירורית במעבד מזון.
    נרפד את תחתית התבנית בשכבה אחידה, נהדק ונכניס למקפיא ל-10 דקות.
  • 2.
    נרכך את הג’לטין: נערבב ג’לטין עם רבע כוס משקה EXTRA ונניח בצד ל -10 דקות.
  • 3.
    נחמם (לא  להרתיח!) את יתרת המשקה עם 1/2 כוס סוכר עד שהסוכר נמס.
    נוסיף פנימה את הג’לטין המרוכך, נערבב עד שהג’לטין נמס לחלוטין והתערובת אחידה.
    נניח בצד להתקרר מעט.
  • 4.
    נוסיף את הגבינות לתערובת המשקה והג’לטין שהתקררו (מעט בכל פעם)
    תוך כדי ערבוב, לקבלת תערובת אחידה ומעט נוזלית.
  • 5.
    נקציף מסקרפונה עם שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר, לקרם יציב אך לא קשה. נקפל לתערובת הגבינה, בעדינות.
  • 6.
    ניצוק לתבנית ונכניס למקפיא ל-2 שעות.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר/ת קבלת חומרים פרסומיים מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ("הקבוצה"). ידוע לי כי פרטיי יישמרו במאגר המידע של הקבוצה בהתאם למדיניות הפרטיות וכי בכל עת אוכל להפסיק לקבל חומרים פרסומיים באמצעות פניה בכתב לחברה. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו