menu buttonmenu button
עוגת גבינה בציפוי פסיפלורה

הכוכבת של השבת: עוגת גבינה טרופית בזיגוג פסיפלורה

ווי ווי, איזו עוגה. של תחתית עוגיות לוטוס, שכבת גבינה עשירה ולמעלה? פסיפלורה שמגיעה מפרי אמיתי ומשקה EXTRA טרופי

רות אוליברקינוחים מושחתים

זמן עבודה עד שעתיים
זמן הכנה עד שעה
כמות תבנית עגולה

מצרכים:

לתחתית
150 גרם עוגיות לוטוס מרוסקות
50 גרם חמאה רכה
1 כף ממרח לוטוס

למלית

180 מ”ל (3/4 כוס) משקה קל EXTRA  טרופי
14 גרם ג’לטין
1 כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת מסקרפונה
1 שמנת מתוקה

לציפוי

240 מ”ל (כוס) משקה קל  EXTRA טרופי
אופציונאלי – מחית מתוכן של פסיפלורה אחת
100 גרם (1/2 כוס ) סוכר
15 גרם ג’לטין

  • 1.
    נטחן עוגיות וחמאה לתערובת פירורית במעבד מזון.
    נרפד את תחתית התבנית בשכבה אחידה, נהדק ונכניס למקפיא ל-10 דקות.
  • 2.
    נרכך את הג’לטין: נערבב ג’לטין עם רבע כוס משקה EXTRA ונניח בצד ל -10 דקות.
  • 3.
    נחמם (לא  להרתיח!) את יתרת המשקה עם 1/2 כוס סוכר עד שהסוכר נמס.
    נוסיף פנימה את הג’לטין המרוכך, נערבב עד שהג’לטין נמס לחלוטין והתערובת אחידה.
    נניח בצד להתקרר מעט.
  • 4.
    נוסיף את הגבינות לתערובת המשקה והג’לטין שהתקררו (מעט בכל פעם)
    תוך כדי ערבוב, לקבלת תערובת אחידה ומעט נוזלית.
  • 5.
    נקציף מסקרפונה עם שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר, לקרם יציב אך לא קשה. נקפל לתערובת הגבינה, בעדינות.
  • 6.
    ניצוק לתבנית ונכניס למקפיא ל-2 שעות.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו