menu buttonmenu button
חטיף יוגורט מנגו קפוא

חטיף יוגורט-מנגו קפוא

תתפלאו, אבל יש כזה דבר: קינוח טעים, קל להכנה וגם די סלחני בהיבט הקלוריות.

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץקינוחים מושחתים

זמן הכנה 5 דקות (לא כולל זמן הקפאה)
כמות 4 מנות

מצרכים:

500 גרם יוגורט, עדיף 3% שומן ומעלה

2 כפות מייפל, דבש או סילאן

2 כפות משקה מנגו מרוכז קפוא של פריגת, מופשר מעט

  • 1.
    נערבב בקערה את היוגורט והמייפל.
  • 2.
    נעביר לתבנית בינונית המרופדת בנייר אפייה המבצבץ מהצדדים (כך שיהיה קל ונוח לשלוף את היוגורט הקפוא), וניישר את פני השטח.
  • 3.
    נפזר מעל את משקה המנגו מרוכז קפוא באופן חופשי, ונחליק את פני השטח בעזרת סכין.
  • 4.
    נקפיא ל-6 שעות לפחות, עדיף למשך לילה שלם.
  • 5.
    נחלץ מהתבנית, נחתוך לפרוסות ונגיש מיד.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר/ת קבלת חומרים פרסומיים מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ("הקבוצה"). ידוע לי כי פרטיי יישמרו במאגר המידע של הקבוצה בהתאם למדיניות הפרטיות וכי בכל עת אוכל להפסיק לקבל חומרים פרסומיים באמצעות פניה בכתב לחברה. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו