menu buttonmenu button
מלבי קוקוס ואננס

מלבי קוקוס ואננס בניחוח יערות גשם

מלבי – הגרסה הטרופית. פרווה, טבעוני וטעים טעים.

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץקינוחים מושחתים

זמן הכנה 20 דקות (לא כולל זמן צינון)
כמות 6 מנות

מצרכים:

1 פחית (400 מ”ל) חלב או קרם קוקוס

1 פחית (420 מ”ל) EXTRA אננס של פריגת

1/3 כוס סוכר

1/2 כוס קורנפלור

1/2 כוס מים

קורט מלח

תמצית או מחית וניל

 

לטופינג:

פחית אננס חתוך

קוקוס גרוס

  • 1.
    נערבב בסיר בינוני חלב קוקוס, EXTRA אננס של פריגת וסוכר. נבשל על אש בינונית עד שהתערובת מגיעה לנקודת הכמעט רתיחה, כ-6-7 דקות.
  • 2.
    במקביל, נטרוף היטב בקערה קטנה את המים והקורנפלור. נוודא שאין גושים.
  • 3.
    נוסיף לסיר את תערובת הקורנפלור ונטרוף היטב בעזרת מטרפה את התערובת במשך 30-60 שניות, עד שהיא מסמיכה מאוד ובועות גדולות נוצרות.
  • 4.
    נסיר מהאש, נוסיף את המלח ואת הווניל ונטרוף שוב.
  • 5.
    נעביר ל-6 כוסות הגשה ונניח על השיש לצינון קצר.
    לאחר מכן, נעביר את הכוסות למקרר כשהן מכוסות, למשך 4 שעות לכל הפחות, עד לייצוב מלא.
  • 6.
    לפני ההגשה: נסנן את האננס מהנוזלים ונשמור אותם בצד, נקצוץ לקוביות קטנות.
  • 7.
    נעטר את המלבי בקוביות אננס ומעליו קוקוס גרוס. נזליף מעל כל היופי הזה מעט נוזלי אננס.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו