menu buttonmenu button
סופגניות עם מיץ תפוזים

סופגניות מנצחות

מי יכול להגיד לסופגניות האלה 'לא'? מטוגנות עד לרמת פריכות משגעת, מועשרות במיץ תפוזים 100% קלאסי ואפילו ההכנה - קלה וחווייתית.

רות אוליבר שף קונדיטורקינוחים מושחתים

זמן עבודה כ-60 דקות
זמן הכנה
כמות 15 סופגניות

מצרכים:

לסופגניות

700 גרם (5 כוסות) קמח לחם

20 גרם (כ-2 כפות גדושות) שמרים יבשים

100 גרם (1/2 כוס) סוכר

180 מל (3/4  כוס) חלב

180 מ”ל (3/4 כוס) מיץ תפוזים קלאסי של פריגת

2 ביצים

40 גרם חמאה רכה

לטיגון

שמן עמוק

למילוי

צנצנת ריבה (כל סוג שאוהבים)

להגשה

אבקת סוכר

  • 1.
    נניח את כל החומרים (למעט מיץ התפוזים) בקערת מיקסר עם וו לישה, ונערבל מספר דקות. נוסיף את מיץ התפוזים בזרם דק בפעולת הערבול ונלוש כ-8 דקות, עד שנקבל בצק רך הנפרד מדפנות הקערה בזמן הלישה. נכסה  את הקערה בניילון ניצמד, נתפיח להכפלת הנפח.
  • 2.
    נפזר על משטח עבודה קמח בנדיבות, ונרדד את הבצק לעלה בעובי 2 ס”מ.
  • 3.
    בעזרת קורצן נקרוץ כ-15 עיגולים בקוטר 6 ס”מ, נתפיח שנית עד להכפלת נפח הסופגניות. (המלצה: כדאי להניח כל סופגנייה על נייר אפייה שנגזר למידת ריבוע של 10 ס”מ).
  • 4.
    נטגן את הסופגניות: נטבול בשמן כל סופגנייה, יחד עם נייר אפייה כאשר את הצד העליון (ללא הנייר) נכניס לשמן ראשית, ובהמשיך נסיר את הנייר מהשמן בעזרת מלקחיים, ונטגן משני הצדדים עד שיזהיבו.
  • 5.
    נמלא את הסופגנייה המטוגנת בריבה בעזרת מזרק, נפזר אבקת סוכר ונגיש חם.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר קבלת מסרים פרסומיים שדה חובה
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.
תודה רבה, פרטייך התקבלו