menu buttonmenu button
עוגת מנגו ושוקולד לבן

עוגת מנגו ושוקולד לבן

העוגה המושלמת ליד הקפה. זהו. אין צורך לומר מעבר.

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץקינוחים מושחתים

זמן הכנה 75 דקות
כמות 12 מנות

מצרכים:

המרכיבים:

3 ביצים בגודל L

כוס סוכר

1/2 כוס שמן

כוס פריגת EXTRA מנגו

כפית תמצית וניל

גרידה מתפוז שלם (לא חובה)

1/2 1 כוסות קמח תופח

קורט מלח

100 גרם שוקולד לבן (קצוץ או במטבעות)

 

לעיטור:

250 מ”ל (מכל) שמנת מתוקה להקצפה

3 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל

  • 1.
    נחמם תנור לחום של 180 מעלות ונשמן תבנית קפיצית בקוטר 20 ס”מ.
  • 2.
    נקציף במיקסר את הביצים והסוכר, כ-4-5 דקות, עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
  • 3.
    נוסיף לבלילה שמן, פריגת EXTRA מנגו, תמצית וניל וגרידת תפוז (אם משתמשים), ונמשיך לערבל עוד כדקה.
  • 4.
    נוסיף את הקמח והמלח, ונערבב קצרות, רק עד שכולו נטמע בבלילה.
  • 5.
    לבסוף נוסיף את השוקולד הקצוץ ונערבל אותו קלות בבלילה.
  • 6.
    נעביר לתבנית ונאפה 60-65 דקות. לקראת תום זמן האפיה ננעץ קיסם במרכז העוגה. במידה ודבוקים לקיסם פרורים לחים עד יבשים מעט, העוגה מוכנה.
    אם העוגה מתחילה להשחים מדי במהלך האפייה, נכסים אותה בנייר אלומיניום.
  • 7.
    לאחר האפייה, בזמן שהעוגה מצטננת, נכינים את הקצפת: נקציף במיקסר את השמנת ואת האינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה. נוודא שהעוגה קרה מספיק, ונמרח בעדינות את החלק העליון של העוגה בקצפת שהכנו מראש. נשמור את העוגה במקרר.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר/ת קבלת חומרים פרסומיים מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ("הקבוצה"). ידוע לי כי פרטיי יישמרו במאגר המידע של הקבוצה בהתאם למדיניות הפרטיות וכי בכל עת אוכל להפסיק לקבל חומרים פרסומיים באמצעות פניה בכתב לחברה. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו