עוגת פירות מיובשים חגיגית

איזו מתכון עוגה הכנו לכם. נוסטלגיה של אושר עם עוגת 'סבתא' גבוהה, עשירה בפירות מיובשים, שוקולד מריר ורמז של אפרסק רענן. תכינו קפה, אנחנו באים.

רות אוליברקינוחים מושחתים

זמן עבודה עד שעה
זמן הכנה
כמות תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ

מצרכים:

6 ביצים מופרדות

150 גרם סוכר

125 (1/2 כוס) מ”ל שמן קנולה

125 מ”ל (1/2 כוס) משקה קל צלול טעם אפרסק

220 גרם (11/2 כוסות)  קמח תופח

100 גרם אגוזים קצוצים

200 גרם שוקולד מריר, מרוסק

150 גרם תערובת פירות מיובשים, קצוצים

לקישוט

אבקת סוכר

  • 1.
    נשמן ונקמח היטב את התבנית ונחמם תנור לחום של 180 מעלות צלסיוס.
  • 2.
    נקציף 6 חלבונים והסוכר לקצף יציב.
  • 3.
    בקערה נפרדת נערבב את החלמונים, שמן ומשקה קל צלול טעם אפרסק.
  • 4.
    נוסיף לבלילה לסירוגין קמח, אגוזים ופירות מיובשים. נוסיף את הקצף לתערובת בתנועות קיפול, וניצוק לתבנית. נאפה כ-30 דקות. נצנן, ונפזר אבקת סוכר.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו