menu buttonmenu button
פרפה אפרסק

פרפה אפרסק קפוא ומענג

המחווה לשנות ה-80 מעולם לא היתה טעימה יותר: קבלו קינוח מפעם עם טוויסט מעניין של טעמי אפרסק. קל, כיפי, טעים ומרענן. בול בפוני לימים חמים.

קינוחים מושחתים

זמן עבודה דקות ספורות
זמן הכנה
כמות

מצרכים:

1 מכל משקה אפרסק מרוכז קפוא של פריגת
1 מכל שמנת מתוקה
אגוזי פקאן
פירות יער – אופציונאלי

  • 1.
    יוצקים את משקה אפרסק מרוכז קפוא לכלי ערבוב, עד הפשרה.
  • 2.
    בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים את הקציפה למשקה.
  • 3.
    מערבבים בעדינות עד למיזוג טעמים.
  • 4.
    מרפדים תבנית גדולה, תבניות אישיות, צנצנות או כוסות עמידות להקפאה, בשברי אגוזי פקאן ובפירות יער. יוצקים מעל את הבלילה.
  • 5.
    מקפיאים ל-12 שעות לפחות, מפשירים קלות לפני ההגשה וחותכים לפרוסות כמספר הסועדים.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו