menu buttonmenu button

קינוח טפיוקה אקזוטי עם תפוח וקינמון

גם פרווה, גם טבעוני וגם מרענן – שילוב מנצח בקינוח קטן וממזרי.

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץקינוחים מושחתים

זמן הכנה 35 דקות (לא כולל זמן צינון)
כמות 8 מנות

מצרכים:

2/3 כוס פניני טפיוקה קטנות

3/4 כוס מים

3 כוסות משקה משקה קל תפוחים צלול של פריגת

1 כף סוכר

קורט מלח

1/2 כפית קינמון

 

להגשה:

גרגירי רימון

סירופ מייפל טבעי (לא חובה)

  • 1.
    נערבב בסיר בינוני את הטפיוקה והמים (לא מדליקים עדיין את האש!). נשרה למשך 25 דקות.
  • 2.
    נוסיף לסיר את משקה קל תפוחים, הסוכר, המלח והקינמון.
    נדליק את האש, נערבב מדי פעם ונביא לרתיחה עדינה. נוודא שהקינמון נטמע בנוזלים ללא גושים.
  • 3.
    נבשל כ-5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שרואים שפניני הטפיוקה כמעט הופכות שקופות והתערובת מאוד סמיכה.
  • 4.
    נעביר ל-8 כוסות הגשה קטנות, נכסה ונצנן במקרר למשך 4-6 שעות לפחות.
  • 5.
    לפני ההגשה נפזר מעט גרגירי רימון (ואם רוצים תוספת מתיקות גם סירופ מייפל).

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר/ת קבלת חומרים פרסומיים מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ("הקבוצה"). ידוע לי כי פרטיי יישמרו במאגר המידע של הקבוצה בהתאם למדיניות הפרטיות וכי בכל עת אוכל להפסיק לקבל חומרים פרסומיים באמצעות פניה בכתב לחברה. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו