menu buttonmenu button
טפיוקה עם תפוח וקינמון

קינוח טפיוקה אקזוטי עם תפוח וקינמון

גם פרווה, גם טבעוני וגם מרענן – שילוב מנצח בקינוח קטן וממזרי.

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץקינוחים מושחתים

זמן הכנה 35 דקות (לא כולל זמן צינון)
כמות 8 מנות

מצרכים:

2/3 כוס פניני טפיוקה קטנות

3/4 כוס מים

3 כוסות משקה משקה קל תפוחים צלול של פריגת

1 כף סוכר

קורט מלח

1/2 כפית קינמון

 

להגשה:

גרגירי רימון

סירופ מייפל טבעי (לא חובה)

  • 1.
    נערבב בסיר בינוני את הטפיוקה והמים (לא מדליקים עדיין את האש!). נשרה למשך 25 דקות.
  • 2.
    נוסיף לסיר את משקה קל תפוחים, הסוכר, המלח והקינמון.
    נדליק את האש, נערבב מדי פעם ונביא לרתיחה עדינה. נוודא שהקינמון נטמע בנוזלים ללא גושים.
  • 3.
    נבשל כ-5 דקות תוך כדי ערבוב, עד שרואים שפניני הטפיוקה כמעט הופכות שקופות והתערובת מאוד סמיכה.
  • 4.
    נעביר ל-8 כוסות הגשה קטנות, נכסה ונצנן במקרר למשך 4-6 שעות לפחות.
  • 5.
    לפני ההגשה נפזר מעט גרגירי רימון (ואם רוצים תוספת מתיקות גם סירופ מייפל).

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו