נכין את הויניגרט: נטרוף בקערה קטנה את כל חומרי הויניגרט. נטעם, נתקן תיבול ונניח בצד.
2.
נכין את הבורגול לפי הוראות היצרן.
3.
נחמם מחבת גדולה (עדיף נון סטיק) ונתבל את העוף בפפריקה ומלח משני צדדיו.
בכדי לשמור על טיגון שווה, כדאי לעשות חתך בצד העבה של נתחי העוף.
4.
נפרוס לפרוסות את הפלפל ונחתוך לעיגולים את הקישואים.
5.
נוסיף כף שמן זית למחבת ונניח את נתחי העוף בצד אחד. נוסיף את הירקות למחבת בצד השני.
6.
נטגן את העוף ואת הירקות כ-5 דקות ונהפוך מדי פעם.
7.
במקביל להכנת העוף, נכין גם את גרעיני החמנייה:
נחמם מחבת קטנה ונקלה את הגרעינים למשך כמה דקות, עד שנשמעים קולות פצפוץ עדינים.
(זהירות! מדובר בהבדל דק וכמעט בלתי מורגש בין טעם נפלא, לטעם (לא טעים) של מדורה).
8.
נרכיב את הסלט: נפזר על צלחת הגשה את הבורגול, נפרוס מעליו את נתחי העוף ומסביבו את הירקות. נוסיף את גרעיני החמנייה ואם רוצים – גם כוסברה קצוצה.
ניצוק את הרוטב מעל כל היופי הזה, ונגיש לאנשים שאוהבים.