נערבב את חומרי המשרה בסיר קטן, נביא לרתיחה על להבה בינונית ונבשל כ- 5 דקות, או עד שכמות הנוזלים תצטמצם והתערובת תסמיך מעט. נקרר היטב.
2.
נכניס את קוביות הסלמון למשרה המקורר ונשרה כשעה במקרר.
נסנן את קוביות הסלמון, ונשמור את נוזלי המשרה כרוטב לשלב ההגשה.
3.
נטבול קוביות סלמון בביצה, נעביר לציפוי בפירורי לחם.
נחמם שמן ונטגן את קוביות הסלמון כ- 3-4 דקות עד להזהבה.
4.
נערבב את מרכיבי הסלסה בקערה.
נרכיב את המנה: נניח את הסלסה על הצלחת, נניח מעל קוביות סלמון ובעזרת כפית נזרזף מעל את שאריות המשרה. נזליף מעט שמן זית ונגיש.