ללחמניות
500 גרם קמח לחם (שטיבל מספר 2)
30 גרם קורנפלור (2 כפות)
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
5 גרם מלח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות)
1 ביצה
120 מ”ל חלב (1/2 כוס)
180 מ”ל (3/4 כוס) משקה קל טעם אפרסק צלול של פריגת
50 גרם חמאה רכה מאוד
לזיגוג
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
120 מ”ל (1/2 כוס) משקה קל טעם אפרסק צלול של פריגת
למילוי
2 מכלי שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 כף משקה אפרסק מרוכז קפוא של פריגת