דברים שאנשים שואלים אותנו על משקאות הפרי הקפואים שלנו (ויש גם מתכונים)

והפעם, אנחנו עושים כבוד לסדרת המוצרים היותר וותיקים שלנו – משקאות פרי מרוכזים קפואים. קבלו קווים לדמותם ומה הכי כדאי לעשות איתם.

 

כללי

כשאנחנו אומרים שאנחנו ‘עושים כבוד לפירות’, אנחנו באמת מתכוונים לזה.
אחד הביטויים הכי טובים לעיקרון הזה הוא משקאות הפרי הקפואים שלנו, העשויים מרכז פירות (כל אחד מהם במינון פרי אמיתי שונה.)

קחו את מיץ התפוזים המרוכז, לדוגמא.
המיץ הזה הוא מיץ תפוזים המיוצר מרכז של פרי.

איך אנחנו מכינים מיץ תפוזים מרוכז קפוא?

את החלק האכיל בתפוז (כלומר – כל המיץ הטעים שנשמר בבקבוקוני המיץ) אנחנו סוחטים, ומפרידים מהקליפה.

לקליפה אנחנו לא זקוקים בשלב הזה, אבל מאחר ואנו מפעל הדוגל בערכי האקולוגיה ולימדו אותנו כבר מגיל קטן שאוכל לא זורקים, אנחנו עושים שימוש נבון בקליפה.

את מיץ התפוזים אנחנו לוקחים למכונה הנקראת ‘מרכז’, שמאדה את מרבית המים תחת וואקום.
תהליך זה מונע פגיעה במרבית הרכיבים התזונתיים של המיץ, ומרכז את כול הטוב שבו.

למה חשוב להפריד בין המים לרכיבי התפוזים?

מים הם מקור החיים, מה שהופך אותם למצע טוב גם להתפתחות חיידקים, וזה כבר פחות רצוי.
המוצר המרוכז נשמר טוב יותר ומאפשר לנו להביא עד אליכם, הצרכנים, כמויות קטנות יחסית של רכז תפוזים, בערך 1/6 מכמות מיץ התפוזים המקורית.

ומה קיבלנו?

רכז תפוזים מרוכז קפוא. טעים, איכותי וסופר ידידותי למשתמש, שכן ניתן לשלב אותו במגוון עצום של דרכים ומאכלים.

לאורך השנים פיתחנו מיומנות גדולה, בטיפול ייעודי ומדויק בכל סוג של פרי.
כל אחד מהם עובר תהליך שונה, במטרה להפוך לרכז או בסיס פרי במינונים משתנים, אבל העיקרון תמיד זהה –  עושים כבוד לפירות ועושים כבוד לכם, הצרכנים.

מה היתרון הכי גדול של משקאות פרי מרוכזים קפואים?

מעבר לטעם מעולה וליתרון שבאחסון מכלים קטנים, משקאות קפואים תמיד נגישים וזמינים לשימוש.
שולפים מהמקפיא, והם מוכנים. ברוב המקרים, אפילו אין צורך להפשיר.

ומה עושים עם משקאות פרי מרוכזים קפואים, אתם שואלים?

אוהו. מה לא.

רכז הפירות הקפואים נותן טעם וארומה לתבשילי קדירה, רטבי סלטים ושורה ענקית של קינוחים, קוקטיילים ושייקים.

הנה הטובים שבהם:

משקה לאסי לימונענע עם ניחוח ממקום אחר

משקה לאסי לימונענע

מצרכים

1 כוס קרם קוקוס
1/2 כוס יוגורט
1 כפית סוכר
1 כף משקה לימון מרוכז קפוא בניחוח נענע של פריגת
1 כפית עלי נענע קצוצים

אופן הכנה

מערבלים היטב בבלנדר את כל המרכיבים חוץ מעלי הנענע.
מוזגים לכוסות גבוהות עם קוביות קרח.
מקשטים בעלי נענע קצוצים

פרפה אפרסק קפוא ומענג

פרפה אפרסק

מצרכים

1 גביע משקה אפרסק מרוכז קפוא של פריגת
1 מכל שמנת מתוקה
אגוזי פקאן

אופן הכנה

יוצקים את משקה אפרסק מרוכז קפוא לכלי ערבוב, עד הפשרה.
בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים את הקציפה למשקה.
מערבבים בעדינות עד למיזוג טעמים.
מרפדים תבנית בשברי אגוזי פקאן, ויוצקים את הבלילה.
מקפיאים ל-12 שעות לפחות, מפשירים קלות לפני ההגשה וחותכים לפרוסות כמספר הסועדים.

קוקטייל קיר רויאל

קוקטייל קיר רויאל

מצרכים

3/4 כוס שמפניה

1 כף ליקר קרם דה קסיס

1 כף משקה פירות בטעם פירות יער מרוכז קפוא

אופן הכנה

מערבבים בשייקר את כל המצרכים.
יוצקים לכוסות שמפנייה גבוהות ומעטרים בפירות יער (ניתן להשיג במקפיאים פירות יער טריים קפואים).

קוקטייל קאיפיריניה

קוקטייל קאיפיריניה

קוקטייל קאיפיריניה

מצרכים

1/2 כוס קשאסה
1 לימון
1 כף משקה לימון מרוכז קפוא
1 כף אבקת סוכר
קוביות קרח

אופן הכנה

מגרדים לשייקר את קליפת הלימון וסוחטים לקערה.
מוסיפים את יתרת המצרכים ואת קוביות הקרח ומשקשקים היטב.

אייס שייק תפוזים

אייס שייק תפוזים

מצרכים

1 כפית מיץ תפוזים מרוכז קפוא מומסת ב-1/2 כוס מים
2 כדורי גלידת וניל

אופן הכנה

מערבלים את כל המצרכים בשייקר ויוצקים לכוסות גבוהות.

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו