3 רעיונות לבישול בלתי שגרתי עם מיץ רימונים (ויש גם מתכונים)

 אז, אפשר לסחוט רימונים לבד
ואפשר לשלוף מיץ רימונים איכותי מהמקרר.
כך או כך, תהפכו כל מנה לקסם. לא פחות.

כללי

מיץ תפוזים זה תמיד טוב ומיץ תפוחים קר זה כבר חגיגי, אבל אין מה לומר. מיץ רימונים עולה על כולם.

וזה באמת לא פלא, כשהוא בא עם אדום כזה עמוק, פאסון של בן מלכים וטעם כובש לב ולשון.

עכשיו,
אפשר בהחלט לשתות אותו ככה, כמו שהוא, ואפשר להעמיד אותו על השיש
ולשדך אותו במיליון דרכים יצירתיות בערך, לכל מה שאתם רק חולמים לבשל – קדירות, עוגות, קוקטיילים, פונצ’ים (כן כן, מהאייטיז), דגים, טופו, סלטים, יו ניים איט.

רעיונות? מתכונים? הישארו צמודים.

מיץ רימונים בשייקים וסמוד’יז

מיץ רימונים בשייקים וסמוד'יז

חתיכת שדרוג לשייקים שאנחנו מכירים. אידיאלי בבוקר, כשחוזרים מהעבודה או פינוק לילי כשסוף סוף יש קצת שקט בבית.

מה מוסיפים בבלנדר?

פירות טריים או קפואים: בננות, מנגו, פירות יער, תותים, אסאי, ענבים ואפילו אבוקדו ועוד ממה שאוהבים.
זרעונים וגרגירים: זרעי פשתן, זרעי דלעת, זרעי צ’יה, זרעי חמניה.
תבלינים ועשבים: נענע, ג’ינג’ר, למון גראס כתוש וסחוט.

טוחנים, מגישים בכוסות גבוהות ומעטרים בגרגרי רימון. כמה יופי וטעם בכוס אחת.

מיץ רימונים במרינדות ורטבים

סלט בורגול עם חזה עוף צלוי במיץ רימונים

מתי לאחרונה הכנתם רוטב לסלט עם מיץ רימונים?
הרימון החמצמץ מחליף את מיץ הלימון או החומץ המסורתיים ברטבים (או מצטרף להם), וכובש בעדינות טופו, דגים ועופות כמרינדות, לפני הבישול או האפייה.

איך מכינים מרינדות ורטבים על בסיס מיץ רימונים?

מצמצמים את מיץ הרימונים עם יתר מרכיבי המרינדה על אש קטנה, מסננים ומשרים.
כאן הכנו קוביות סלמון קריספי במשרה מיץ רימונים כמנת פתיחה או כמנה עיקרית וממה ששמענו? זוכה תמיד לשבחים ומחמאות.

גם המתכון לסלט בורגול עם חזה עוף צלוי בויניגרט רימונים הוא אחד הלהיטים באתר, שיסדר לכם ארוחת צהרים זריזה ומפנקת בכמה דקות עבודה.

מיץ רימונים בקוקטיילים ופונצ’ים

מיץ רימונים בקוקטיילים ופונצ’ים

בחגים ומועדים וגם סתם ככה – קוקטיילים ופונצ’ים על בסיס מיץ רימונים הם ה-דרך לחגוג. לא משנה מה וגם כשאין סיבה.

מתובל, קופצני, חרפרף או בועט – מה שתשדכו למיץ הרימונים יקבע אבל מי שנותן כאן את הטון – זה המיץ.

בשקשוק: משקשקים מיץ רימונים עם אחד או יותר ממשקאות פרי אחרים כמו מיץ אשכוליות, מיץ לימון, תבלינים, קרח וסוכר, ומוסיפים שוט מהמשקה האלכוהולי האהוב עליכם (לא חובה, אבל אם כן – אז ג’ין, וודקה או ערק יעשו את העבודה),
או
בבישול: מצמצמים מיץ רימונים עם תבלינים חמים כמו מקלות קינמון וציפורן, מוסיפים פרוסות תפוז או לימון, יין אדום (לא חובה) ומעט סוכר (גם לא חובה).
מגישים חם או קר, עם גרגירי רימון שלמים וקוביות תפוחים. 

רוצים לחתוך רימון בפחות מ-2 דקות? כאן תמצאו שיטות מעולות>

יש לכם המון המון גרגרי רימון? כאן הכנו רעיונות לבישול עם גרגירי רימון>

 

 

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו