רוצים לבשל משהו טעים? מארחים בקרוב? מחפשים רעיונות מדליקים לכל המשפחה? בדיוק בשביל זה אנחנו כאן. גלו מתכונים פשוטים וטובים, הצעות אירוח מקוריות והברקות גאוניות שיעשו לכם טוב על הלב. מוכנים להתחיל?
מי שטעם – מבין ומי שלא? חייב. פירות וגבינות הם אחד מהשילובים השמימיים והמענגים שיש. בואו תראו איך עושים את זה.
מה עוד כבר אפשר לעשות עם מערום של פירות, שכבר ראו ימים יפים יותר, אתם שואלים? להפוך אותם לאפילו י ו ת ר טעימים! בריבה שהכנתם לגמרי לגמרי לבד. אזרו אומץ, סופר הירו’ז! אתם יכולים לעשות את זה!
את המאמר הזה כתבנו בפברואר 2020, קצת לפני פרוץ הקורונה לחיינו, כדי לשתף אתכם בקשר המיוחד שנוצר לאורך השנים, עם השותפים החשובים לעשייה שלנו – הפרדסנים.
מאז העולם השתנה, אבל המעורבות והמחויבות שלנו – איתנה מתמיד.
היא באה בגודל מושלם (ומתלבשת בול על כף היד), טעימה בטירוף ומלאה בערכים תזונתיים. פלא שהקלמנטינה הפכה לנשנוש מזין מבוקש?
מה עושים עם כל התפוחים של חגי תשרי? 5 רעיונות מעולים (רק כדי להתחיל)
כאילו החיים לא מבלבלים מספיק, הנה עובדה שאולי לא ידעתם: אבוקדו הוא פרי. גם פלפל, מלפפון, עגבנייה וחציל. רגע! זה לא אומר שאתם צריכים להכין מהם סלט פירות, רק תדעו שיש עוד דרך ליהנות מהם.