נתחיל עם הרוטב: נערבב את כל מרכיבי הרוטב בקערה, נטעם ונתקן תיבול.
2.
נחמם מחבת נון סטיק גדולה. בזמן שהיא מתחממת, נוודא שקוביות הטופו יבשות לחלוטין (שמא חלילה תחוו נתזים כואבים).
3.
ניצוק למחבת כף שמן ונוסיף את קוביות הטופו. נשטח לשכבה אחת ונטגן ללא מגע יד אדם כ-2 דקות.
4.
כאשר קוביות הטופו מקבלות שכבה חיצונית פריכה כמעט מכל הצדדים, ננמיך את האש לבינונית, נערבב שוב את הרוטב וניצוק למחבת.
נקפיץ את הטופו ברוטב בתנועות של שף מיומן, למשך כ-2 דקות, עד לצמצום הרצוי.
נסיר מהאש.
מומלץ להגיש לצד עם אורז לבן.