נחתוך את העוף לקוביות או פיסות בגודל של כ-2 ס”מ. נעביר לקערה עם הביצים, ונשרה בבלילה במקביל להכנת הרוטב.
3.
נכין את הרוטב: בקערית קטנה נטרוף היטב את הקורנפלור ומעט מהמים, עד שמתקבלת תערובת חלקה, לבנה וללא גושים כלל.
4.
בסיר קטן נביא לרתיחה את 1/2 מכל המשקה לימון מרוכז קפוא של פריגת ושארית המים, ונערבב מדי פעם.
כשהנוזלים מתקרבים לרתיחה, נוסיף את תערובת הקורנפלור לסיר ונטרוף היטב. נבשל כמה דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהתערובת מסמיכה. נסיר מהאש, נוסיף את רוטב הצ’ילי המתוק והמלח, ונערבב שוב. נניח בצד.
5.
נחמם שמן לטיגון עמוק.
6.
בזמן שהשמן מתחמם, נכין את פרורי הלחם בקערה גדולה עם שוליים. נוסיף מלח בנדיבות ונערבב.
7.
כעת, נרכיב את נתחי העוף בשלבים לקראת טיגון: נעביר בכל מעט מעט מפיסות העוף הטבולות בביצה אל פירורי הלחם. נצפה היטב מכל הכיוונים ונעביר לשמן הרותח (זהירות!).
נטגן עד שהנגיסים משחימים ונעביר למסננת מרופדת במגבות נייר.
8.
נעביר את הנגיסים לצלחת הגשה, את הרוטב לקערית קטנה ונגיש עם אורז לבן.