סקלופיני עוף ברוטב חרדל תפוח ודבש

סקלופיני עוף ברוטב חרדל תפוח ודבש

מנה קלילה, משביעה, מיוחדת וטעימה - מה צריך יותר? סקלופיני חזה עוף במשרה של מיץ תפוחים ובצד - פלחי תפוחים מבושלים קלות. נפלא לצד אורז לבן.

רות אוליברסירים משביעים

זמן הכנה 20 דקות
כמות 4-6 מנות

מצרכים:

6 יחידות סקלופיני (פרוסות חזה עוף חתוך דק)

1/2 כוס קמח רגיל

3 כפות שמן זית

2 שיני שום קצוצות

1 כף מיץ לימון

1 כף חרדל

2 כפות דבש

2 תפוחי עץ גרנד סמית מקולפים ופרוסים גס

מלח

פלפל שחור

טימין

1 כוס מיץ תפוחים צלול פריגת

  • 1.
    נטבול את הסקלופיני בקמח וננער עודפים.
    נחמם שמן במחבת, נטגן את הסקלופיני דקה מכל צד רק עד שהצבע הופך ללבן, נוציא ונניח בצלחת.
  • 2.
    נוסיף למחבת שום, מיץ לימון, חרדל, דבש ותפוחי עץ, נטגן דקה ונערבב קלות.
    נתבל במלח, פלפל וטימין, נוסיף מיץ תפוחים, נביא לרתיחה ונבשל בחום גבוה כ 4-5 דקות.
  • 3.
    נחזיר את הסקלופיני  למחבת, נבשל עוד כ-4-5 דקות (לא יותר) בתוך הרוטב.
    נכבה את הלהבה נכסה ונאפשר מנוחה של 10 דקות.
  • 4.
    נעביר את מסת הסקלופיני והתפוחים ברוטב לכלי הגשה נאה, נקשט בטימין טרי ונגיש.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו