הערה: כל המידות והמשקלים הם על פי כוס מידה אוניברסלית של 240 מ”ל.
לתבנית עגולה קוטר 24 או תבנית סבתא (עם חור, בקוטר 24 ס”מ)
לבלילה
5 ביצים גדולות 250 גרם סוכר (1 ורבע כוסות)
360 מ”ל כוס מיץ תפוזים קלאסי 100% של פריגת (1.5 כוסות)
150 גרם שמן (3/4 כוס)
100 גרם שוקולד מריר מומס גרדה מתפוז אחד
1 כפית תמצית ווניל
70 גרם שקדים טחונים (3/4 כוס)
140 גרם קמח תופח לעוגות כשר לפסח (1 כוס)
1 כפית סודה לשתייה
80 גרם אינסטנט פודינג שוקולד (חבילה שלמה)
לזיגוג- גנאש שוקולד
200 גרם שוקולד מריר קצוץ בסכין 200 מ”ל שמנת מתוקה או חלופה פרווה