נקלף את התפוחים, ונחלץ בסכין חד או מתקן ייעודי את ליבת התפוחים בזהירות, תוך שמירה על צורתם העגולה.
2.
נפרוס את התפוחים לפרוסות עגולות בעובי 1 ס”מ, נטבול את פרוסות התפוח בקמח וננער בעדינות את העודפים.
3.
נכין את הבלילה: נערבב את חומרי הבלילה בקערה לתערובת אחידה ורכה.
4.
נחמם שמן במחבת עמוקה, נטבול בבלילה את פרוסות התפוחים המקומחות, כך שיהיו מצופות היטב מכל הצדדים. נעביר לשמן חם, נטגן כ 4-5 דקות מכל צד עד שנקבל תפוחים במעטפת תפוחה בצבע זהוב.
נכין את הרוטב, נזרזף על התפוחים החמים ונגיש מיד.