לביבות תפוח מנגו

לביבות תפוחי עץ בניחוח מנגו

קבלו את הלטקעס, הדור הבא: לביבות נהדרות מפרוסות דקות של תפוחי עץ בטמפורה של מנגו, שכיף להכין כל השנה.

קינוחים מושחתים

זמן עבודה כ-30 דקות
זמן הכנה
כמות 15 לביבות

מצרכים:

ללביבות

3 תפוחי עץ גולדן דלישס

70 גרם (1/2 כוס) קמח רגיל

לבלילה

245 גרם (1 ו-3/4 כוסות) קמח תופח

1/2 כפית מלח

1 כפית סוכר

1 כף שמן

2 חלבונים

1 כוס (240 מ”ל) משקה קל מנגו צלול של פריגת

לטיגון

שמן עמוק

לרוטב

1 כף משקה מנגו מרוכז קפוא
1/2 כוס רוטב מייפל אמיתי

  • 1.
    נקלף את התפוחים, ונחלץ בסכין חד או מתקן ייעודי את ליבת התפוחים בזהירות, תוך שמירה על צורתם העגולה.
  • 2.
    נפרוס את התפוחים לפרוסות עגולות בעובי 1 ס”מ, נטבול את פרוסות התפוח בקמח וננער בעדינות את העודפים.
  • 3.
    נכין את הבלילה: נערבב את חומרי הבלילה בקערה לתערובת אחידה ורכה.
  • 4.
    נחמם שמן במחבת עמוקה, נטבול בבלילה את פרוסות התפוחים המקומחות, כך שיהיו מצופות היטב מכל הצדדים. נעביר לשמן חם, נטגן כ 4-5 דקות מכל צד עד שנקבל תפוחים במעטפת תפוחה בצבע זהוב. נכין את הרוטב, נזרזף על התפוחים החמים ונגיש מיד.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו