נניח את כל החומרים (למעט מיץ התפוזים) בקערת מיקסר עם וו לישה, ונערבל מספר דקות. נוסיף את מיץ התפוזים בזרם דק בפעולת הערבול ונלוש כ-8 דקות, עד שנקבל בצק רך הנפרד מדפנות הקערה בזמן הלישה. נכסה את הקערה בניילון ניצמד, נתפיח להכפלת הנפח.
2.
נפזר על משטח עבודה קמח בנדיבות, ונרדד את הבצק לעלה בעובי 2 ס”מ.
3.
בעזרת קורצן נקרוץ כ-15 עיגולים בקוטר 6 ס”מ, נתפיח שנית עד להכפלת נפח הסופגניות. (המלצה: כדאי להניח כל סופגנייה על נייר אפייה שנגזר למידת ריבוע של 10 ס”מ).
4.
נטגן את הסופגניות: נטבול בשמן כל סופגנייה, יחד עם נייר אפייה כאשר את הצד העליון (ללא הנייר) נכניס לשמן ראשית, ובהמשיך נסיר את הנייר מהשמן בעזרת מלקחיים, ונטגן משני הצדדים עד שיזהיבו.
5.
נמלא את הסופגנייה המטוגנת בריבה בעזרת מזרק, נפזר אבקת סוכר ונגיש חם.