נוסיף קמח, אבקת אפייה ומלח, ונערבב רק עד שהקמח נטמע בבלילה ולא יותר.
4.
נעביר לתבנית המשומנת לאפיה של 35-40 דקות, עד שהעוגה תופחת וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש עד לח קמעה.
5.
בזמן שהעוגה בתנור נכין את הסירופ: נערבב את המים ומשקה לימון מרוכז קפוא עד המסה מלאה.
6.
כשהעוגה יוצאת מהתנור, נדקור את חלקה העליון שלה בעדינות עם קיסם וניצוק עליה את הסירופ באופן שווה. גם אם זה נראה ככמות גדולה למדי, העוגה סופגת את העסיס הלימוני הזה לקרבה, והופכת לעסיסית ונימוחה. נניח בצד לצינון מלא.
7.
נכין את הזיגוג: נערבב את הפריגת הקפוא עם מעט מים. נערבב אבקת אפייה עם 3 כפיות מתערובת המים והלימון, ונוסיף כפית נוספת של מיץ לימון טרי סחוט. נערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוחה למזיגה, אך סמיכה.
8.
נזלף את הזיגוג בעזרת כפית או כף כשהעוגה קרה לחלוטין. נקשט בגרידת לימון.