נחמם תנור לחום של 180 מעלות ונשמן תבנית קפיצית בקוטר 20 ס”מ.
2.
נקציף במיקסר את הביצים והסוכר, כ-4-5 דקות, עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
3.
נוסיף לבלילה שמן, פריגת EXTRA מנגו, תמצית וניל וגרידת תפוז (אם משתמשים), ונמשיך לערבל עוד כדקה.
4.
נוסיף את הקמח והמלח, ונערבב קצרות, רק עד שכולו נטמע בבלילה.
5.
לבסוף נוסיף את השוקולד הקצוץ ונערבל אותו קלות בבלילה.
6.
נעביר לתבנית ונאפה 60-65 דקות. לקראת תום זמן האפיה ננעץ קיסם במרכז העוגה. במידה ודבוקים לקיסם פרורים לחים עד יבשים מעט, העוגה מוכנה.
אם העוגה מתחילה להשחים מדי במהלך האפייה, נכסים אותה בנייר אלומיניום.
7.
לאחר האפייה, בזמן שהעוגה מצטננת, נכינים את הקצפת: נקציף במיקסר את השמנת ואת האינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה. נוודא שהעוגה קרה מספיק, ונמרח בעדינות את החלק העליון של העוגה בקצפת שהכנו מראש.
נשמור את העוגה במקרר.