נרכך את הג’לטין: נערבב ג’לטין עם חצי כוס מיץ תפוחים ונניח בצד ל -10 דקות.
3.
בסיר קטן נערבב מיץ תפוחים, שמנת מתוקה, קורנפלור, סוכר וקוביות בננה.
נבשל על אש בינונית תוך כדי בחישה עד שהתערובת רותחת ומבעבעת.
נסיר מהאש, נוסיף ג’לטין מרוכך ונערבב. נקרר את התערובת לטמפרטורת החדר.
4.
נקציף שמנת מתוקה לקצף יציב אך לא קשה, ונקפל לתערובת התפוח בננה.
נניח את המסה בכוסות האישיות מעל שברי העוגיות עד לחצי גובה הכוסות, נעביר למקפיא לשעה.
5.
נמיס בסיר קטן על להבה בינונית-נמוכה סוכריות טופי וחלב תוך כדי ערבוב, עד קבלת תערובת טופי נוזלית.
6.
נקציף שמנת מתוקה עם סוכר לקצף יציב. נניח בכל כוס פרוסות בננה, נזלף מעל את תערובת הטופי בכפית, נקשט בקצפת ונגיש מיד.