נעביר למקפיא טבלת שוקולד כפי שהיא. הדבר יקל עלינו לגרר אותה בהמשך.
2.
נקציף את השמנת לקצפת יציבה. נקפל פנימה בעדינות ובעזרת לקקן את משקה פירות היער מרוכז קפוא.
כאשר התערובת ורודה ואחידה ואין פסים לבנים של קצפת, נקציף שוב עד שמתקבלת קצפת ורודה ויציבה מאוד.
3.
נעביר את התערובת ל-8 כוסות הגשה בינוניות-קטנות. אפשר וכדאי להשתמש בשק זילוף. נעטר את המוס הוורוד בפירות יער קפואים ונגרר מעל שוקולד קר.
נגיש מיד, או נשמור במקרר עד ההגשה.
4.
אפשרות שנייה להגשה, נהפוך את המוס לפרפה:
נעביר את התערובת לתבנית אינגליש קיק מרופדת בניילון נצמד. נעטוף היטב ונקפיא למשך הלילה. נחלץ מהתבנית, נפרוס ונגיש מיד.