נבשל על סף רתיחה על להבה נמוכה ללא מכסה. נערבב מעת לעת בעדינות במשך 2-3 שעות עד שהרוטב יסמיך במידה כזו, שהוא נדבק לכף. (סמיכות דומה לזו שבדבש או ריבה).
3.
כשהתערובת סמיכה וריחנית, נוסיף צימוקים ושקדים ונמשיך בבישול על סף רתיחה ל- 5 דקות נוספות.
נכבה את האש ונקרר. נעביר לצנצנת נקייה ונשמור בקירור .
4.
נחמם תנור ל-180 מעלות.
5.
נניח על תבנית מרופדת בניר אפיה את ריבועי בצק העלים, נמרח במרכז כל ריבוע כפית גדושה פסטו, נפזר את גבינת הקשקבל ומעל נניח פרוסה עגולה אחת או שתיים, של גבינת עיזים.
6.
נאפה כ-25 דקות או עד שמזהיב. נניח מעל כל מאפה חם כף צ’אטני, נפזר מעט שקדים פרוסים ונגיש מיד.