חגיגי ומיוחד: קוביות סלמון קריספי במשרה רימונים לצד סלסת רימונים

חגיגי ומיוחד: קוביות סלמון קריספי במשרה רימונים לצד סלסת רימונים

מנה נפלאה שיכולה להתאים כמנת פתיחה לארוחה רבת מנות או העיקר. בחרו סלמון טרי ומשובח, שדכו לו מיץ רימונים 100% טרי ורענן, גרגירי רימון וציפוי קריספי. תענוג!

סירים משביעים

זמן הכנה 30 דקות
כמות 4 מנות

מצרכים:

400 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות בגודל 3 ס”מ

למשרה

1/2 כוס מיץ רימונים טבעי 100% פריגת
1/4 כוס סויה
1 כף מיץ לימון
2 כפות דבש
פלפל שחור
1 כפית זרעי כוסברה טחונים

לציפוי

1 ביצה טרופה
פירורי לחם פנקו
שמן לטיגון

לסלסה

1 בצל אדום קצוץ דק

2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות

1/2 רימון גרגירים טריים

1/2 צרור ארוגולה (רוקט) קצוצה

להגשה
שמן זית

  • null image
    null
  • נערבב את חומרי המשרה בסיר קטן, נביא לרתיחה על להבה בינונית ונבשל כ- 5 דקות, או עד שכמות הנוזלים תצטמצם והתערובת תסמיך מעט. נקרר היטב.
  • נכניס את קוביות הסלמון למשרה המקורר ונשרה כשעה במקרר.
    נסנן את קוביות הסלמון, ונשמור את נוזלי המשרה כרוטב לשלב ההגשה.
  • נטבול קוביות סלמון בביצה, נעביר לציפוי בפירורי לחם.
    נחמם שמן ונטגן את קוביות הסלמון כ- 3-4 דקות עד להזהבה.
  • נערבב את מרכיבי הסלסה בקערה.
    נרכיב את המנה: נניח את הסלסה על הצלחת, נניח מעל קוביות סלמון ובעזרת כפית נזרזף מעל את שאריות המשרה. נזליף מעט שמן זית ונגיש.