חגיגי ומיוחד: קוביות סלמון קריספי במשרה רימונים לצד סלסת רימונים
מנה נפלאה שיכולה להתאים כמנת פתיחה לארוחה רבת מנות או העיקר. בחרו סלמון טרי ומשובח, שדכו לו מיץ רימונים 100% טרי ורענן, גרגירי רימון וציפוי קריספי. תענוג!
סירים משביעים
זמן הכנה
30 דקות
כמות
4 מנות
מצרכים:
400 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות בגודל 3 ס”מ
למשרה
1/2 כוס מיץ רימונים טבעי 100% פריגת
1/4 כוס סויה
1 כף מיץ לימון
2 כפות דבש
פלפל שחור
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
לציפוי
1 ביצה טרופה
פירורי לחם פנקו
שמן לטיגון
לסלסה
1 בצל אדום קצוץ דק
2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות
1/2 רימון גרגירים טריים
1/2 צרור ארוגולה (רוקט) קצוצה
להגשה
שמן זית
-
null
- נערבב את חומרי המשרה בסיר קטן, נביא לרתיחה על להבה בינונית ונבשל כ- 5 דקות, או עד שכמות הנוזלים תצטמצם והתערובת תסמיך מעט. נקרר היטב.
-
נכניס את קוביות הסלמון למשרה המקורר ונשרה כשעה במקרר.
נסנן את קוביות הסלמון, ונשמור את נוזלי המשרה כרוטב לשלב ההגשה. -
נטבול קוביות סלמון בביצה, נעביר לציפוי בפירורי לחם.
נחמם שמן ונטגן את קוביות הסלמון כ- 3-4 דקות עד להזהבה. -
נערבב את מרכיבי הסלסה בקערה.
נרכיב את המנה: נניח את הסלסה על הצלחת, נניח מעל קוביות סלמון ובעזרת כפית נזרזף מעל את שאריות המשרה. נזליף מעט שמן זית ונגיש.