עוגיות סנדוויץ’ במילוי קרם בטעם פירות יער
מגוחך כמה קל להכין את הקינוח הגאוני הזה
מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץ קינוחים מושחתים
זמן הכנה
20 דקות (לא כולל זמן הקפאה)
כמות
16 מנות
מצרכים:
מכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה להקצפה (עדיף 38%)
1/2 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
100 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת החדר (חובה בשביל ההקצפה)
2 כפות משקה פירות בטעם פירות יער מרוכז קפוא של פריגת
32 עוגיות שוקולד צ’יפס קנויות (או ביתיות)
-
null
- נקציף את השמנת לקצפת יציבה.
- נוסיף פודינג וניל וגבינת שמנת, ונקציף שוב לכדי קרם חלק ללא גושים.
- נוסיף את כפות המשקה בטעם פירות יער מרוכז קפוא, ונקציף שוב לקרם יציב.
- נעביר את הקרם לשק זילוף ונזלף גבעות בינוניות על 16 מהעוגיות. נסגור לסנדוויץ’ עם 16 העוגיות הנותרות.
- נניח את עוגיות הסנדוויץ’ במגש ונצנן במקפיא לפחות שעתיים וחצי לפני ההגשה. את מה שסביר להניח שלא יישאר, נשמור במקפיא.