עוגיות סנדוויץ’ במילוי קרם בטעם פירות יער

עוגיות סנדוויץ’ במילוי קרם בטעם פירות יער

מגוחך כמה קל להכין את הקינוח הגאוני הזה

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץ קינוחים מושחתים

זמן הכנה 20 דקות (לא כולל זמן הקפאה)
כמות 16 מנות

מצרכים:

מכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה להקצפה (עדיף 38%)

1/2 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל

100 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת החדר (חובה בשביל ההקצפה)

2 כפות משקה פירות בטעם פירות יער מרוכז קפוא של פריגת

32 עוגיות שוקולד צ’יפס קנויות (או ביתיות)

  • null image
    null
  • נקציף את השמנת לקצפת יציבה.
  • נוסיף פודינג וניל וגבינת שמנת, ונקציף שוב לכדי קרם חלק ללא גושים.
  • נוסיף את כפות המשקה בטעם פירות יער מרוכז קפוא, ונקציף שוב לקרם יציב.
  • נעביר את הקרם לשק זילוף ונזלף גבעות בינוניות על 16 מהעוגיות. נסגור לסנדוויץ’ עם 16 העוגיות הנותרות.
  • נניח את עוגיות הסנדוויץ’ במגש ונצנן במקפיא לפחות שעתיים וחצי לפני ההגשה. את מה שסביר להניח שלא יישאר, נשמור במקפיא.