טעים וקל:פסטה בחמאת לימון,תרד,עגבניות מיובשות ופרמזן
פסטה היא פסטה, תמיד אהובה ומבוקשת, אבל עם טוויסט של לימון, עלי בייבי ושמנת - אנחנו נכנעים.
רות אוליבר סלטים ותוספות
זמן הכנה
עד 30 דקות
כמות
6 מנות
מצרכים:
1 חבילה פסטה פטוצ’יני
50 גרם חמאה
4 שיני שום קצוצות דק
1 כף גדושה משקה לימון מרוכז קפוא של פריגת
12-15 עגבניות לחות קצוצות
200 גרם עלי בייבי תרד
120 מ”ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה
מלח
פלפל
גרדה מלימון אחד
1/2 צרור בזיליקום
100 גרם קשקבל או פרמזן
-
null
- במחבת בינונית נמיס חמאה, נוסיף שום ונטגן כחצי דקה. נוסיף כף לימון, עגבניות לחות ונקפיץ כ-2 דקות.
- נוסיף את התרד ונטגן רק עד להורדת הנפח. נוסיף שמנת, מלח ופלפל, ונשמור בצד.
-
נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ונסנן.
נוסיף את הפסטה המבושלת למחבת עם הרוטב, נערבב ונקפיץ עוד כדקה.
נעביר לכלי הגשה, נפזר גרדת לימון עלי בזיליקום וקשקבל או פרמזן נערבב קלות ונגיש.