חטיף יוגורט-מנגו קפוא
תתפלאו, אבל יש כזה דבר: קינוח טעים, קל להכנה וגם די סלחני בהיבט הקלוריות.
מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץ קינוחים מושחתים
זמן הכנה
5 דקות (לא כולל זמן הקפאה)
כמות
4 מנות
מצרכים:
500 גרם יוגורט, עדיף 3% שומן ומעלה
2 כפות מייפל, דבש או סילאן
2 כפות משקה מנגו מרוכז קפוא של פריגת, מופשר מעט
-
null
- נערבב בקערה את היוגורט והמייפל.
- נעביר לתבנית בינונית המרופדת בנייר אפייה המבצבץ מהצדדים (כך שיהיה קל ונוח לשלוף את היוגורט הקפוא), וניישר את פני השטח.
- נפזר מעל את משקה המנגו מרוכז קפוא באופן חופשי, ונחליק את פני השטח בעזרת סכין.
- נקפיא ל-6 שעות לפחות, עדיף למשך לילה שלם.
- נחלץ מהתבנית, נחתוך לפרוסות ונגיש מיד.