חטיף יוגורט-מנגו קפוא

חטיף יוגורט-מנגו קפוא

תתפלאו, אבל יש כזה דבר: קינוח טעים, קל להכנה וגם די סלחני בהיבט הקלוריות.

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץ קינוחים מושחתים

זמן הכנה 5 דקות (לא כולל זמן הקפאה)
כמות 4 מנות

מצרכים:

500 גרם יוגורט, עדיף 3% שומן ומעלה

2 כפות מייפל, דבש או סילאן

2 כפות משקה מנגו מרוכז קפוא של פריגת, מופשר מעט

  • null image
    null
  • נערבב בקערה את היוגורט והמייפל.
  • נעביר לתבנית בינונית המרופדת בנייר אפייה המבצבץ מהצדדים (כך שיהיה קל ונוח לשלוף את היוגורט הקפוא), וניישר את פני השטח.
  • נפזר מעל את משקה המנגו מרוכז קפוא באופן חופשי, ונחליק את פני השטח בעזרת סכין.
  • נקפיא ל-6 שעות לפחות, עדיף למשך לילה שלם.
  • נחלץ מהתבנית, נחתוך לפרוסות ונגיש מיד.