פודינג צ’יה בטעמי פירות
מנה שעושה נעים בבטן, יופי בעיניים ונותנת בוסט של אנרגיה לכל היום (שימו לב להכנה מראש)
מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץ קינוחים מושחתים
זמן הכנה
10 דקות (לא כולל זמן צינון)
כמות
2 מנות
מצרכים:
3/4 כוס סחוט בטעם לבחירה של פריגת (בתמונה נעשה שימוש בסחוט רימונים ובסחוט תפוזים קלאסי)
1/4 כוס צ’יה
כף סירופ מייפל אמיתי
יוגורט לבחירתכם (עדיף יוגורט עזים, כבשים או יווני)
נענע לקישוט (לא חובה)
-
null
-
נערבב בצנצנת את המשקה הסחוט בטעם שבחרנו עם הצ’יה והמייפל. נעביר למקרר למשך הלילה.
מדי פעם ניגשים, ומנערים קלות את התכולה. - בבוקר: נעביר את הצ’יה לכוס או קערה, נוסיף יוגורט, עוד קצת סירופ מייפל מעל ונקשט בעלי נענע.