קינוח פירות יער מהיר

קינוח פירות יער מהיר

קינוח פירות יער יכול לבוא מושלם כקינוח לכל ארוחה ואפילו סתם לנשנוש צהריים כיפי. שלוש דקות הכנה – ושתי דרכים לאכול אותו. לזה אנחנו קוראים קינוח מנצח.

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץ קינוחים מושחתים

כמות 8 מנות

מצרכים:

250 מ”ל (מכל) שמנת מתוקה להקצפה

חצי מכל משקה פירות בטעם פירות יער מרוכז קפוא של פריגת

 

להגשה:

פירות יער קפואים

טבלת שוקולד מריר

  • null image
    null
  • נעביר למקפיא טבלת שוקולד כפי שהיא. הדבר יקל עלינו לגרר אותה בהמשך.
  • נקציף את השמנת לקצפת יציבה. נקפל פנימה בעדינות ובעזרת לקקן את משקה פירות היער מרוכז קפוא. כאשר התערובת ורודה ואחידה ואין פסים לבנים של קצפת, נקציף שוב עד שמתקבלת קצפת ורודה ויציבה מאוד.
  • נעביר את התערובת ל-8 כוסות הגשה בינוניות-קטנות. אפשר וכדאי להשתמש בשק זילוף. נעטר את המוס הוורוד בפירות יער קפואים ונגרר מעל שוקולד קר. נגיש מיד, או נשמור במקרר עד ההגשה.
  • אפשרות שנייה להגשה, נהפוך את המוס לפרפה:
    נעביר את התערובת לתבנית אינגליש קיק מרופדת בניילון נצמד. נעטוף היטב ונקפיא למשך הלילה. נחלץ מהתבנית, נפרוס ונגיש מיד.