גלידת “שמנת” טריקולור בטעמי אפרסק, מנגו ופירות יער

גלידת “שמנת” טריקולור בטעמי אפרסק, מנגו ופירות יער

מי אמר שכדי ליהנות מגלידה ביתית, צריך מכונה מסובכת?

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץ קינוחים מושחתים

זמן הכנה 60 דקות
כמות 3 מנות

מצרכים:

500 מ”ל (שני מכלים) שמנת מתוקה להקצפה

400 גרם (פחית) חלב מרוכז ממותק

1/2 מכל משקה מרוכז קפוא בטעם לבחירה (אפרסק, מנגו או פירות יער)

 

להגשה:

מזרק שוקולד

  • null image
    null
  • נקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה אך לא נוקשה.
  • נקפל פנימה את החלב המרוכז עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • נקפל פנימה גם את תכולת המשקה מרוכז קפוא של פריגת, ונוודא שהוא נטמע היטב בתערובת.
  • נעביר לקופסה אטומה ונשמור במקפיא למשך הלילה.
  • כדי להכין גרסת טריקולור לגלידה, נכין את המתכון 3 פעמים, ובכל פעם נשתמש בטעם אחר של משקה מרוכז קפוא של פריגת.