גלידת “שמנת” טריקולור בטעמי אפרסק, מנגו ופירות יער
מי אמר שכדי ליהנות מגלידה ביתית, צריך מכונה מסובכת?
מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץ קינוחים מושחתים
                זמן הכנה
                60 דקות
            
        
        
            
                כמות
                3 מנות
            
        
    מצרכים:
500 מ”ל (שני מכלים) שמנת מתוקה להקצפה
400 גרם (פחית) חלב מרוכז ממותק
1/2 מכל משקה מרוכז קפוא בטעם לבחירה (אפרסק, מנגו או פירות יער)
להגשה:
מזרק שוקולד
- 
                                null
- נקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה אך לא נוקשה.
- נקפל פנימה את החלב המרוכז עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- נקפל פנימה גם את תכולת המשקה מרוכז קפוא של פריגת, ונוודא שהוא נטמע היטב בתערובת.
- נעביר לקופסה אטומה ונשמור במקפיא למשך הלילה.
- כדי להכין גרסת טריקולור לגלידה, נכין את המתכון 3 פעמים, ובכל פעם נשתמש בטעם אחר של משקה מרוכז קפוא של פריגת.
 
                 
             
            