הכי כיף בקיץ: מרק מנגו ועיגולי גבינת עיזים מקורמלים
כשיש חשק למרק, אבל אין כוח לחכות: קבלו מרק קר ומענג, עם טעם של מנגו מודגש. שילוב טעמים מרתק בין משקה מנגו מרוכז לגבינת עיזים, יוצר מנת פתיחה נהדרת, קלה להכנה ואידיאלית לאירוח.
רות אוליבר סלטים ותוספות
זמן הכנה
עד 30 דקות
כמות
8-10 מנות
מצרכים:
30 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית שבבי צ’ילי חריף (או יותר לפי הטעם)
1 כפית ג’ינג’ר מגורר על פומפייה
1/2 מכל משקה מנגו מרוכז קפוא של פריגת
480 מ”ל (2 כוסות) 100% מיץ תפוזים טבעי של פריגת
מלח לפי הטעם
25 גרם (2 כפיות גדושות) קורנפלור
240 מ”ל (1 כוס) חלב קוקוס (או שמנת מתוקה)
להגשה
עיגולי גבינת עיזים בעובי 1/2 ס”מ
מעט סוכר
לאופציה טבעונית
רצועות דקות של מנגו (או רצועות מלפפון דקות)
עלי כוסברה
מעט שמן צ’ילי חריף
-
null
- במחבת בינונית נמיס חמאה, נוסיף שום ונטגן כחצי דקה. נוסיף כף לימון, עגבניות לחות ונקפיץ כ-2 דקות.
- נוסיף את התרד ונטגן רק עד להורדת הנפח. נוסיף שמנת, מלח ופלפל, ונשמור בצד.
-
נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ונסנן.
נוסיף את הפסטה המבושלת למחבת עם הרוטב, נערבב ונקפיץ עוד כדקה.
נעביר לכלי הגשה, נפזר גרדת לימון עלי בזיליקום וקשקבל או פרמזן נערבב קלות ונגיש.