פרפה אפרסק קפוא ומענג
המחווה לשנות ה-80 מעולם לא היתה טעימה יותר: קבלו קינוח מפעם עם טוויסט מעניין של טעמי אפרסק. קל, כיפי, טעים ומרענן. בול בפוני לימים חמים.
קינוחים מושחתים
זמן הכנה
דקות ספורות
מצרכים:
מכל משקה אפרסק מרוכז קפוא של פריגת
מכל שמנת מתוקה
אגוזי פקאן
פירות יער – אופציונאלי
-
null
- יוצקים את משקה אפרסק מרוכז קפוא לכלי ערבוב, עד הפשרה.
- בקערה נפרדת מקציפים שמנת מתוקה ומקפלים את הקציפה למשקה.
- מערבבים בעדינות עד למיזוג טעמים.
- מרפדים תבנית גדולה, תבניות אישיות, צנצנות או כוסות עמידות להקפאה, בשברי אגוזי פקאן ובפירות יער. יוצקים מעל את הבלילה.
- מקפיאים ל-12 שעות לפחות, מפשירים קלות לפני ההגשה וחותכים לפרוסות כמספר הסועדים.